top of page

A la fira de Banyoles

Dins l’Espai Divulgatiu del Pavelló de la Draga, el Grup del Pla de l’Estany de la Plataforma Tren-Tram Olot-Banyoles-Girona, vam ser acollits en la parada de Limnos a la Fira de Sant Martirià, la fira de Banyoles, del 19 al 20 de novembre 2022. Agraïm molt aquesta col·laboració en poder presentar les nostres idees per recavar suport al Projecte.


Amb una bona i aconseguida iconografia i amb l’elaboració d’un manifest imprès amb els principals punts i objectius, construirem una parada on vàrem poder parlar amb el públic sobre la mobilitat del futur, del canvi climàtic i del Trentram.


A banda d’informar, també pretenien posar a mans la forma de signar a favor del projecte, en especial del tram Olot-Banyoles-Girona per a donar a conèixer a l’administració el grau d’interès del nostre territori.


Amb els fulletons donats i els codis QR auxiliars, creiem haver fet una bona contribució en aquest primer envit al Pla de l’Estany i continuar programant noves accions.


7 views0 comments

Recent Posts

See All

Actualització de la reunió amb la Generalitat

Dimarts 3 d'octubre, després de molta insistència i reclams per part de les diferents Comissions Promotores, la Generalitat va accedir a reunir-se amb els seus Portaveus. Compartim amb vosaltres el co

bottom of page